Palma

Oplev hovedstaden på Mallorca. Palma har mange spændende ting at byde på: Sa Seu katedralen er et absolut must see hvis du besøger hovedstaden. Katedralen som har taget mere end 400 år at bygge er en af Palmas største kulturelle skatte. Den har taget mere end 400 år at bygge, og det ses tydeligt på dette vidunderværk.

 

Mallorcas 263 strande

Du kan ikke tage til Mallorca uden at besøge mindst én af Mallorcas 263 sand forgyldte strande. Den spanske ø byder hele vejen rundt på nogle af de bedste strande i Europa. En dukkert i det turkisblå vand er en oplagt aktivitet i sommervejret.

Strand på Mallorca

 

Drypstenshule

Cuevas del Drach, eller dragegrotterne på dansk, er en oplevelse du ikke kan være foruden hvis du besøger Mallorca. 25 meter under jorden strækker drypstenshulerne sig over 4 kilometer, og det er uden sammenligning noget af det mest spektakulære du finder på den spanske ferieø. Et besøg i drypstenshulerne kræver billet.

 

Feste i Magaluf

Hvis du er til fest og farver, så hedder destinationen Magaluf. Magaluf er kendt for netop nattelivet, fester på strandene og uanede mængder alkohol. Det er ikke for hvem som helst, men hvis rejsen lyder på en druktur med vennerne, så er Magaluf bestemt ikke et dårligt bud.

 

Den smukkeste køretur på Mallorca

På Mallorcas vestkyst finder du muligvis den smukkeste køretur på øen. Ruten dertil fører dig til Sa Colobra, som er en gammel havnelandsby. Vejen dertil er dog hvor de fleste er mest fascineret, den byder nemlig på utallige hårnålesving hele vejen ned ad bjergene. Uanset om du er i bil eller på cykel, så er denne tur fascinerende.

 

Ønsker du at holde ferie et andet sted i Europa, så tag et kig på mulighederne i Grækenland.